Maskinarbete Växjö

Farmartänst Värend

Maskinarbete Växjö

 

Buskröjning

Buskklippning

Markberedning

Anläggningsarbete

Trädfällning med mera.

 

Har du också arbeten som behöver göras i din bostadsrättsförening, ditt jordbruk, företag eller fastighet? Vi kan erbjuda en rad tjänster inom lantbruk, trädgårdsskötsel, skogsarbete, fastighetsskötsel och annat. Om du har ett lite större jobb som kräver en mer avancerad maskinpark än den du har, så hjälper vi gärna till. Det kan handla om gräsklippning och trimning, beskärning, trädfällning eller olika typer av maskinarbete inom lantbruk. Kontakta oss gärna för att få veta mer om vilka tjänster och vilka maskiner vi kan erbjuda för att underlätta för just dig och din specifika verksamhet.

 

Marksinarbete med resultat

Vi strävar alltid efter att arbeta tillsammans med våra kunder för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi hoppar gärna in med kort varsel och hjälper er att lösa de problem som kan uppstå, både vad gäller maskinarbete eller bemanning. Oavsett om du behöver extra personal under toppar i er arbetsbelastning eller om du behöver en specifik uppgift utförd med hjälp av tyngre maskiner, så är vi ditt självklara val när ni behöver hjälp med maskinarbete i Växjö med omnejd.

 

Nöjda kunder

Vårt mål är alltid att våra kunder ska bli nöjda med resultatet av det arbete som vi utför. Det uppnår vi genom att vi har bred erfarenhet av till exempel arbete inom trädgård, skog, lantbruk och fastighet, men också för att vi är engagerade, kompetenta, ansvarskännande och tycker det är viktigt att vi finns tillgängliga för våra kunder när de behöver oss.

Vi arbetar också ständigt miljömedvetet med hållbarhet i fokus.  Arbete med olika typer av maskiner är en av våra specialiteter. Tveka därför inte att höra av dig till oss om du eller ditt företag behöver hjälp med maskinarbeten av olika slag. Kontakta oss direkt för att få veta mer om hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag eller verksamhet.

 

maskinarbete i växjö
arbete med maskin

Kontakta oss

 

Rådjursvägen 21, 352 45 Växjö

Önskar du en offert?

Kontakta oss

För att vi ska kunna ge en rättvis och korrekt offert på ett specifikt markarbete erbjuder vi ett kostnadsfritt kundbesök. Då kan vi utvärdera vilka åtgärder som krävs innan vi ger mer exakt prisbild. Har du andra frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till Farmartjänst Värend.