Trädgårdstjänst Växjö

Farmartjänst Värend

Trädgårdstjänst i Växjö med omnejd

Inom Farmartjänst Värend kan du anlita erfarna och kunniga entreprenörer för att komma i ordning i din trädgård. Vi ser till att efter dina behov och önskemål både sköta, förvalta och utveckla trädgårdar, innergårdar, tomter, parker och andra grönytor. Det mesta av arbetet vi på Farmatjänst Värend i Växjö tar oss an är praktisk trädgårdsskötsel och allt vad det innebär. Vi utför även en rad olika typer av anläggningsarbeten och ser där också till att fungera som projektrådgivare om så önskas.

Gedigen erfarenhet och bred kunskap inom trädgård

Som farmartjänst och en organisation uppbyggd på profession, kunskap och gedigen erfarenhet kan du ta hjälp av oss för trygga och effektiva trädgårdstjänster. I de allra fall äger våra  entreprenörer och trädgårdsexpert sina egna maskiner och utrustning. Med både kompetens och erfarenhet borgar vi för ett förstklassigt slutresultat.

Buskröjning

Buskklippning

Markberedning

Anläggningsarbete

Trädfällning med mera.

Trädgårdsskötsel för alla

Anläggningsarbete, beskärning/stubbfräsning, grönyteskötsel, markarbete, snöröjning, trädgårdsarbete och trädfällning. Farmartjänst Värend vänder sig idag främst till kunder runt om i Småland. Vår kundkrets är bred och består av både privatpersoner, företag, kommunala bolag och bostadsrättsföreningar. Bredden och tillgängligheten för våra kunder är något vi vet värderas högt. I våra tjänster erbjuder vi allt från ett enstaka besök till löpande och återkommande arbete. En del uppdrag sker dagligen, vissa veckovis och andra under till exempel en höst-, vinter- eller vårperiod. Hos oss kan du välja precis när och i vilken utsträckning du behöver vår hjälp med din trädgård.

I behov av en trädgårdsexpert?

Enstaka tillfälle eller flertal tillfällen, som avtalskund tar vi löpande ansvar för din trädgård, tomt eller liknande utan att du behöver tänka. Låter det som Farmartjänst Värend har en lösning för dig? Välkommen att ta kontakt med oss och låt oss veta hur vi kan hjälpa dig med din trädgårdsskötsel.

Kontakta oss

 

Rådjursvägen 21, 352 45 Växjö

Önskar du en offert?

Kontakta oss

För att vi ska kunna ge en rättvis och korrekt offert på ett specifikt markarbete erbjuder vi ett kostnadsfritt kundbesök. Då kan vi utvärdera vilka åtgärder som krävs innan vi ger mer exakt prisbild. Har du andra frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till Farmartjänst Värend.