Markarbete Växjö

Farmartänst Värend

Markarbete

I många fall är det markarbetet som är en stor del av kostnaden för att kunna uppfylla dina byggdrömmar. Givetvis handlar ett lyckat resultat även om rätt kunskap. Hos Farmartjänst Värend i Växjö har vi flertalet medlemmar med specialkompetens som utför markarbeten till förmånliga priser runt om i hela Småland. Våra markentreprenörer utför arbeten åt både fastighetsägare, privatpersoner och företag.

Skräddarsydda lösningar

För att vi ska lyckas som bäst är det viktigt att kunden är en del av vårt arbetsteam. Utifrån varje specifikt önskemål vill vi leverera de bästa resultaten och bädda för ett fortsatt samarbete. Vi vill att kunden ska känna sig delaktig och välinformerad om vad som händer och sker under arbetets gång, det är en stor del till att vi ständigt uppfyller kunders drömmar och önskemål.

Buskröjning

Buskklippning

Markberedning

Anläggningsarbete

Trädfällning med mera.

Bred kompetens och vana händer

Den långa erfarenheten och intresset för det dagliga arbetet gör att samtliga av projekten blir korrekt utförda. Vi vill alltid förmedla en känsla av seriositet och stort kunnande.

Välutrustade maskiner och högklassiga produkter

För att hålla högsta klass i våra tjänster använder våra entreprenörer sina egna moderna och välutrustade maskiner som de har stor vana av. Rätt utrustning och kunnig personal är två av nycklarna till ett resultat av högsta klass.

Kontakta oss

 

Rådjursvägen 21, 352 45 Växjö

Önskar du en offert?

Kontakta oss

För att vi ska kunna ge en rättvis och korrekt offert på ett specifikt markarbete erbjuder vi ett kostnadsfritt kundbesök. Då kan vi utvärdera vilka åtgärder som krävs innan vi ger mer exakt prisbild. Har du andra frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till Farmartjänst Värend.